GeuzeCoaching.nl

Vandaag ga ik beginnen

Alle diensten


Mijn aanbod voor coaching en training bestaat uit 3 diensten:


- Een oriënterende (gratis) sessie van een uur om te ontdekken wat voor u echt belangrijk is in uw werk en uw leven (diagnostiek). Dit is gratis omdat ik het belangrijk vind om u de mogelijkheid te bieden om met mij, mijn praktijkruimte en mijn werkwijze kennis te maken en voor mij om kennis te maken met u en uw situatie. Dit gesprek kan echter ook op een andere locatie plaats vinden indien gewenst. Als het voldoende 'klikt' kunnen we praten over een eventueel vervolg.


- Een aanbod doen voor een individueel coachingstraject. Een individueel coachingstraject kan pas een succes worden als het meerwaarde heeft voor u. Als het verlangen en de noodzaak groot genoeg is om er nu mee aan de slag te gaan. De eerste stap is stil te staan bij uw persoonlijke wensen, maar ook uw angsten en beperkingen. Deze beperkende overtuigingen en de blokkades moeten als eerste worden aangepakt. Voor deze vorm van dienstverlening zal ik uiteraard wel kosten in rekening brengen. De duur van een coachingstraject bepaald u zelf. Kort als het kan en langer als het moet.

- Intervisie of een vaardigheidstraining in groepsverband horen ook tot de mogelijkheden.


 

 

Ik ben als HBO+ verpleegkundige BIG geregistreerd en als life-, effortless- en stress- & burnout coach, NLP practitioner, de transactionele analyse psychotherapieopleiding en de Mind Eye Power practitioner en als MatriXprofessional in 2020 gecertificeerd. In het pand van waaruit ik werk zijn ook andere therapeuten en disciplines werkzaam. Ik kijk uit naar onze samenwerking.

 

 

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek van een uur. Via  geuzecoaching.nl@gmail.com  of   via 06-40760311